Home Onze school Schooltijden

De schooltijden zijn voor alle groepen gelijk:

• Maandag: 8.30 uur tot 14.30 uur
  • Dinsdag: 8.30 uur tot 14.30 uur
  • Woensdag: 8.30 uur tot 12.30 uur
  • Donderdag: 8.30 uur tot 14.30 uur
  • Vrijdag: 8.30 uur tot 14.30 uur

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag eten de kinderen tussen de middag op school.
Op woensdag eten zij thuis of op de buitenschoolse opvang als uw kind daar heen gaat.

Enkele dagen per jaar kunnen we afwijken van deze tijden. Dit wordt in het jaarrooster vermeld.

• Functioneel