Home Onze school School op Seef

School op Seef

School op SEEFSchool op SEEF is meer dan een lesmethode ter voorbereiding op het schoolverkeersexamen. Het programma van SCHOOL op SEEF biedt een integrale aanpak van de verkeersveiligheid van kinderen op en rond de basisschool. Facetten als educatie, infrastructuur en communicatie komen hierbij aan bod. Het realiseren van de zeven doelstellingen van het SCHOOL op SEEF programma gebeurt door een nauwe samenwerking tussen de school, gemeente Leiden en de ouders. Kinderen worden begeleid in hun ontwikkeling tot veilige weggebruikers.

• Functioneel