Home Onze school

Onze school

Wanneer u een basisschool zoekt voor uw kind, heeft u meestal al een aantal zaken die u belangrijk vindt. Basisscholen kunnen sterk verschillen in onderwijsmethode, grootte, sfeer en de manier waarop medewerkers van de school omgaan met uw kind. De keuze voor een basisschool is belangrijk en niet altijd makkelijk. De opvoeding van uw kind is immers de verantwoordelijkheid van ouders en de school samen. Op deze website geven we u graag een eerste indruk van Het Avontuur en de wijze waarop wij zorgen voor onze leerlingen en goed onderwijs waarborgen.
Uiteraard bent u altijd van harte welkom bij ons om dit zelf te ervaren! Neem daarvoor contact op met Ans Wilson, directeur van Het Avontuur.

• Functioneel